Park & Bymøbler

Blog – Right Sidebar

Vestli torg- Oslo Kommune

etter , 15. november 2022

Oslo kommune har pusset opp Vestli torg med nye spreke utemøbler. Her har de fått møblene for store og små for å skape et urbant uterom for alle.

Møblene som er levert er Tipp topp trappe benk, GreenLine Multi sittekasser i stor og liten og benker og bord.

Perfekt for steder der man trenger mange sitteplasser på liten plass eller der man bare trenger en liten pust i bakken.

Nye Åsane sykehjem

etter , 31. oktober 2022

Nye Åsane sykehjem er et nytt sykehjem på ca. 10 300m2 med 100 beboerrom fordelt på ti bogrupper.

Vi var så heldig å få levere utemøbler til de med samarbeid med Tommys hage og anlegg AS.

Utemøblene er levert i serien GreenLine ona bord og stoler i treverket Kebony Clear. Varm galvanisert stål som er pulverlakkert i RAL 2010. GreenLine Ona er en plasseffektiv serie, med et enkelt og elegant design. Møblene er vedlikeholdsfri og bærekraftig produsert.

 

Bakkestranda – Skien – S-Benk

etter , 9. oktober 2022

Spørsmålet om en spesiallaget S-benk fikk vi fra Skien Kommune. Resultatet sees på bildene. Man skulle ta hensyn til 2 store trær som stod på stedet og benken ble produsert i moduler som ble montert på stedet. Benken er totalt ca. 18 lpm. lang der den svinger seg mellom trærne på Bakkestranda i Skien. Benken er levert med svanemerket Kebony Clear trevirke og pulverlakkert galvanisert stål i konstruksjonen.
Ta kontakt om det er ønske om spesiallagde produkter.

 

BaneNor Sundland, Drammen

etter , 23. oktober 2022

Betong klosser er satt opp på Bane NOR sitt område på Sundland i Drammen for veisperring. For å gjøre de litt mer dekorativt har vi kledd de om med treverket Kebony Clear. Et enkelt og rent design! Her gir det også en mulighet til å slå seg ned. Perfekt for steder der man trenger mange sitteplasser på liten plass eller der man bare trenger en liten pust i bakken. Arbeidet er utført av Viken Bygg /Entreprenør AS.

I tillegg er det levert GreenLine 33 benker med rygg og koblingsbord der besøkende og studenter kan kose seg med en kaffekopp.

 

 

Tollbugata – Drammen

etter , 9. oktober 2022

Drammen kommune og Byen Vår Drammen AS har i samarbeid med en aktiv brukergruppe tilrettelagt for at Tollbugata er blitt en levende gågate som er blitt oppgradert med flotte norskproduserte og bærekraftige utemøbler og plantekasser.

Vi setter alltid stor pris på å få levere i vår egen hjemby 🍃♻️🌱

 

Svanegangen – Drammen

etter , 9. oktober 2022

På Svanegangen i Drammen har vi vært så heldig å levere GreenLine Ona benker og bord. Her blir det fint for beboerne som flytter inn.


Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin porttitor nisl nec ex consectetur, quis ornare sem molestie. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]