Park & Bymøbler

Design filosofi

Tilgjengelig - gjennomtenkt - til glede

Vårt design skal være spennende, inkluderende og varig. Med omsorg for produktene og menneskene som lager de og bruker de.

Vi mener at design betyr noe. Det ønsker vi å vise med våre produkter. Våre produkter er designet for å forbedre hverdagen til alle som benytter seg av de. Vi vil være med på å gjøre offentlige rom tilgjengelige og til glede for alle. Vi tenker langsiktig, med omtanke for miljøet og designer produkter ment for å vare lenge og tåle mye.

Vi produserer kvalitetsprodukter for offentlige uterom. Våre produkter produseres og kvalitettestes i Norge. Produktene er kortreiste og laget for det nordiske klimaet. De er laget for å tåle nordisk vær og vind i lang tid.

Designkvaliteten påvirker levetiden til et produkt. Vårt design er gjennomtenkt med tanke på sikkerhet, ergonomi, funksjonalitet, vedlikehold og for å hindre vandalisme. 

MATERIALER

Stål

Park & Bymøbler har gjennom Toolpack AS lang erfaring med stålproduksjon.

Våre utemøbler kan leveres i:

  • Galvanisert stål (standard)
  • Cortenstål
  • Rustfritt stål
  • Aluminium

Møblene kan pulverlakkeres i valgfri Ral-farge. De kan også lakkeres i anti-bakteriell lakk som egner seg veldig godt i offentlige miljøer med mye mennesker.

Treverk

Våre park- og bymøbler produseres hovedsaklig i stål og Kebony.

Kebony er et bærekraftig treverk, som er impregnert, holdbart og vedlikeholdsfritt. Kebony-teknologien er en miljøvennlig og patentert trebehandlingsprosess utviklet i Norge. Dette gir et hardt og stabilt treverk. Kebony vil gråne over tid, uten at det går utover kvaliteten og holdbarheten.

MATERIALER