Park & Bymøbler

Motus aktivitet

Motus aktivitetsapparater - treningsparker for alle

Vår prioritet er å lage gode og trygge utendørs trenings- og bevegelsesparker for barn, voksne og eldre. Vi leverer skreddersydde pakker med treningsapparater tilpasset kundenes behov og forutsetninger.

Vårt nye konsept Motus aktivitet utvikles for å være et bidrag til en god folkehelse. Fysisk aktivitet gir mange fordeler for alle uavhengig av kondisjonsnivå, kjønn eller alder. Med bakgrunn i dette ønsker vi nå at vårt omfattende tilbud også skal inkludere treningsutstyr for alle aldre og med en egen serie særlig tilpasset eldre. 

Fysisk aktivitet fremmer god helse, gir bedre humør og søvn, mer energi, og reduserer stress. Fysisk aktivitet kan forebygge enkelte psykiske plager og kan i mange tilfeller brukes i behandling sammen med andre behandlingsmetoder. Regelmessig fysisk aktivitet styrker også immunforsvaret på sikt. Fysisk aktivitet fremmer helse, gir overskudd og er et viktig og veldokumentert virkemiddel i forebygging og behandling av mange ulike diagnoser og tilstander. 

Som produsent har vi som en del av Toolpack AS over 50 års erfaring med møbel- og stålproduksjon. Vi er stolte av å produsere våre møbler i egne lokaler i Drammen. Dette gir oss god kontroll over alle produksjonsleddene, og gir store muligheter for tilpasninger og skreddersøm. Vi har fokus på en bærekraftig produksjon av bærekraftige møbler. Vår bedrift er Miljøfyrtårn-sertifisert og treverket vi bruker fra Kebony er FSC-sertifisert og svanemerket.

Motus aktivitetsapparater selges i pakker tilpasset forskjellige behov og arealet tilgjengelig. Vi hjelper kunden med å sette sammen en pakke som passer kundens behov og forutsetninger. Apparatene passer til treningsformer som parkour, crossfit og egenvektstrening. Sortimentet inkluderer apparater som: push-up bars, overhead ladder, balanse-stang osv.

Konseptet er under utvikling, kontakt oss gjerne for mer informasjon.